ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ"

      

                            

         ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

       ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,

   ΕΡΕΥΝΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

 

        ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ

   Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

   ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

   Δ/ΝΣΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 

                        

                        Θεσσαλονίκη, 23/11/2015                          

                              Αρ.Πρωτ. 25502

                                                                                                                      

                        ΠΡΟΣ:

Ταχ. Δ/νση:

Σαπφούς 44

Τ.Κ. – Πόλη:

54627, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο:

2310 503900

Φαξ:

2310 503705

http://dide-a.thess.sch.gr

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ">mail@dide-a.thess.sch.gr

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

                

 

 

 

                                          

ΚΕ.ΣΥ.Π. ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ

Μαρία Σαρακίνου

Τηλ: 2310230613

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "

Κ.Ε.ΣΥ.Π ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

Θεόδωρος Αϊβαλιώτης

Τηλ:2392076016

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "

 

Σχολικές Μονάδες ΚΕΣΥΠ Λ. ΠΥΡΓΟΥ (περιοχής ευθύνης Υπ. ΣΕΠ Μ.Σαρακίνου)

 

Σχολικές Μονάδες ΚΕΣΥΠ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Θέμα: Βιωματικά εργαστήρια με θέμα «Προσωπική ανάπτυξη μέσω της τέχνης»

Η υπεύθυνη του ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου Σαρακίνου Μαρία σε συνεργασία με τον υπεύθυνο του ΚΕΣΥΠ Θερμαϊκού Αϊβαλιώτη Θεόδωρο διοργανώνουν και συντονίζουν κύκλο βιωματικών εργαστηρίων για εκπαιδευτικούς Β/θμιας με θέμα: «Προσωπική ανάπτυξη μέσω της τέχνης».

Ο πρώτος κύκλος εργαστηρίων θα υλοποιηθεί κατά τις ημερομηνίες 1/12, 9/12, και 16/12 του 2015, στο χώρο του ΚΕΣΥΠ Λευκού πύργου από 18.00μ.μ. έως 21.00μ.μ. και θα έχει διάρκεια 12 διδακτικές ώρες.

Στα εργαστήρια εισηγητές θα είναι επιστήμονες ειδικοί στην μουσικοθεραπεία, στη χοροθεραπεία και στο ψυχόδραμα. Αναλυτικό πρόγραμμα θα δοθεί την ημέρα έναρξης των εργαστηρίων.

Στόχος της επιμόρφωσης θα είναι η χρήση καλλιτεχνικών ερεθισμάτων ως τεχνικές οι οποίες ενδεχομένως μπορούν να αξιοποιηθούν στην εκπαιδευτική διαδικασία με απώτερο σκοπό την ωφέλεια και την προσωπική ανάπτυξη των μαθητών/τριών ώστε να οδηγηθούν σε ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό και επαγγελματικό σχεδιασμό.

Με την ολοκλήρωση της επιμόρφωσης θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης. Απαραίτητη προϋπόθεση θα αποτελέσει η παρακολούθηση των 3/4 των συνολικά προβλεπόμενων ωρών.

Οι αιτήσεις για τη συμμετοχή θα πρέπει να αποσταλούν για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του ΚΕΣΥΠ Λευκού Πύργου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. υπόψη της υπεύθυνης ΣΕΠ Μαρίας Σαρακίνου και για τους εκπαιδευτικούς των σχολείων του ΚΕΣΥΠ Θερμαϊκού στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. "> Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. υπόψη του υπεύθυνου ΣΕΠ Θόδωρου Αϊβαλιώτη.

Λόγω της βιωματικής φύσης του σεμιναρίου θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας ώστε να μην υπερβούν οι συμμετοχές τον αριθμό του 20 ατόμων.

Οι εκπαιδευτικοί, που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως την Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, με αίτησή τους η οποία επισυνάπτεται. 


           

 

Ο Διευθυντής

Δ.Ε. Αν. Θεσ/νίκης

 

 

     Δρ. Μιχαήλ Μαυρίδης